Lang-Weekend voor Arabischtalige en Noord-Afrikaanse christenen van moslimachtergrond

  • Datum:10-08-2017
  • Locatie:Midden van het land

Deze conferentie voor Arabische en Noord-Afrikaanse christenen van moslimachtergrond wordt dit jaar gehouden van donderdagmiddag 10 augustus tot zondagmiddag 13 augustus op een locatie in het midden van het land. Naast waardevolle ontmoetingen met elkaar in een ontspannen sfeer, staan we stil bij Bijbelse thema’s die ons leven raken. Bijbelstudies, zingen en gebeden zijn in het Nederlands en Arabisch en soms ook in het Tarifit. Behoor je zelf tot de doelgroep en voel je je aangesproken, geef je dan tijdig op via mailto:haithm@evangelie-moslims.nl.

De Rabita conferentie is in de eerste plaats bedoeld voor christenen met een moslimachtergrond en hun gezinnen. Heeft u als christen contact met mensen uit de doelgroep die nog geen christen zijn, maar serieus geïnterresseerd zijn in het evangelie, neemt u gerust contact met ons op hierover: mailto:haithm@evangelie-moslims.nl

De kosten voor deze vierdaagse conferentie (twee overnachtingen en alle maaltijden) worden later bekend gemaakt. Aanmelding vooraf is noodzakelijk. Het aantal slaapplaatsen is beperkt. Wie zich niet tijdig aanmeldt, loopt kans dat er geen plaats meer is. Betaling graag op rekening NL51 INGB 0003 3110 70 op naam van Stichting Evangelie en moslims.

Wat moet je meenemen?·  Eeigen toiletspullen, · Je Bijbel, pen en papier!

Haithm 

« klik om naar het agendaoverzicht te gaan.