-
18:00 -

Locatie: Wordt later bekend gemaakt

How can you help? Download the Donor info sheet in English!

 

De Rabita-conferentie is bedoeld voor Arabischtalige of Noord-Afrikaanse christenen met een moslimachtergrond en hun gezinnen. Naast waardevolle ontmoetingen met elkaar in een ontspannen sfeer, staan we stil bij Bijbelse thema’s die ons leven raken. Bijbelstudies, zingen en gebeden zijn in het Nederlands en Arabisch en soms ook in het Tarifit.

Behoor je zelf tot de doelgroep en voel je je aangesproken, geef je dan tijdig op via haithm@evangelie-moslims.nl.

Heeft u als christen contact met mensen uit de doelgroep die geen christen zijn, maar wel serieus geïnterresseerd zijn in het evangelie, neemt u gerust contact met ons op hierover: haithm@evangelie-moslims.nl.

Aanmelding en kosten

Aanmelding vooraf is noodzakelijk. Het aantal slaapplaatsen in het gebouw is beperkt. Wie zich niet tijdig aanmeldt, loopt dus kans dat er geen plaats meer is. De kosten voor deze vierdaagse conferentie (drie overnachtingen en alle maaltijden) bedragen:

· € 50,- per persoon ouder dan 18; € 90,- voor een echtpaar

· Jongeren 13 t/m 18 jaar € 10,- per persoon; Kinderen van 0 t/m 12 zijn gratis

Betaling graag op rekening NL51 INGB 0003 3110 70 op naam van Stichting Evangelie & Moslims met vermelding van 'Rabita weekend'.

Wat moet u meenemen

Lakens of slaapzak en kussensloop, handdoek en eigen toiletspullen. Bijbel, pen en papier.

Meehelpen als vrijwilliger

Wij zoeken voor de conferentie nog veel (ook Nederlandse!) vrijwilligers. Het gaat vooral om kinder- en tienerwerk en om gastvrijheidstaken. Wil je meewerken en heb je tijd? Geef je op of vraag meer informatie bij Willem van der Deijl, willem@evangelie-moslims.nl

Wilt u financieel helpen? 

De mensen die willen komen, waaronder veel vluchtelingen, zijn vaak niet draagkrachtig. De verwachte inkomsten uit deelnemersgelden zijn rond de 3000,- euro. Onze kosten voor de organisatie bedragen meer dan 20000,- euro. Aanvullende financiering voor deze belangrijke en vruchtbare conferentie is dus nodig. Wilt u financieel bijdragen? Veel dank! (Zie bankgegevens in de voettekst van deze pagina.)