Kerken en samenkomsten in Nederland en Turkije

Kerken - samenkomsten in Nederland en Turkije

Zoek in uw eigen omgeving contact met christenen die Jezus liefhebben en de bijbel als uitgangspunt nemen. Er zijn in bijna iedere stad of dorp kerken waar u van harte welkom bent. Vindt u het moeilijk om zo'n kerk te vinden? Stuur ons een email. Er zijn ook in verschillende plaatsen in Nederland samenkomsten waar de Bijbel gelezen wordt en gebeden wordt in het Turks.

Zie de agenda hieronder voor regionale samenkomsten op verschillende plaatsen in het land.

Wekelijkse/maandelijkse Turkse samenkomsten zijn er: Almelo, Den Haag,en Rotterdam (iedere eerste zondag van de maand om 14.30 uur).

Adressen van kerken in Turkije kunt u vinden via de site: https://kutsalkitap.org/kilise-adresleri/ of http://www.incilturk.com/kilise_adresleri.htm.

Er is een mooie website (mijntaal.net) met informatie in 17 talen over de Bijbel en het christelijk geloof. Zowel voor iemand die graag leest als voor wie liever luistert of bekijkt, biedt deze site een aansprekende vorm om kennis te maken met het Goede Nieuws in de eígen taal.

Agenda Turkse bijeenkomsten

Evangelie & Moslims organiseert zelf voor Turks-sprekenden de volgende bijbelstudies en conferenties. Ook anderen organiseren in ons land bijeenkomsten in het Turks.