€ 0,00
Notice: Content attribute "location" doesn't exist on content type "webtext". in /usr/share/php/manager/cmsreleases/1_59_2/application/models/smarty/ObjectContent.php on line 241

Praktische toerusting voor het omgaan met moslims

Wilt u graag leren hoe u meer kunt betekenen voor moslims in uw omgeving of de moslimvluchtelingen die hier komen? Kom dan naar onze Zomerschool! Een intensieve studieweek over het geloof en de cultuur van moslims en hoe je hen kunt bemoedigen om volgeling van Jezus te worden. Een belangrijk onderdeel is ook de ontmoeting met moslims zelf.

Reacties van deelnemers:

-Fantastisch leerzame week met diepgaande en afwisselende studies.

-Mijn bewogenheid met moslims is vergroot.

-Evenwichtig en praktisch. Veel tools gekregen om het evangelie te delen.

-Het heeft mij ook stilgezet bij de rijkdom en waarde van het Evangelie.

Meer informatie via het kantoor van Evangelie & Moslims.

De Zomerschool van 2018 wordt DV gehouden van maandag 11 juni 10.00 uur t/m vrijdagmiddag 15 juni 15.00 uur te Voorthuizen. Zowel tijdens de ochtend, de middag als de avond zijn er lesprogramma's. Zie voor een compleet overzicht de pdf van het programma in de rechterkolom (volgt medio december 2017).

 

Onderwerpen die aan de orde komen:

-Achtergrond van de verschillende moslimgroepen in Nederland.

-Hoe vertel je moslims wie Jezus is?

-Hoe maak je moslims vertrouwd met de Bijbel?

-Hoe begeleid je mensen bij doop en discipelschap?

-Hoe bemoedigen we MBB's (moslims die christen worden).

-Moskeebezoek en geloofsgesprek met moslims

De Zomerschool is ook een goede voorbereiding voor zendelingen die naar een islamitisch land gaan. Predikanten en kerkelijk werkers krijgen voor deelname studiepunten toegekend. De zomerschool is door het Centrum voor Toerusting en Educatie van de PKN erkend binnen het open aanbod van de Permanente Educatie (PE) met 2 studiepunten. Voor predikanten die hiervan gebruik willen maken is er wel extra leesstof en een evaluatie.

Kosten: (Onder voorbehoud van mogelijke wijziging) € 250,- per persoon (met inbegrip van overnachtingen en maaltijden), echtparen € 475,- 

De verblijfslocatie heeft 2- en 4-persoonskamers. Echtparen krijgen zo mogelijk een eigen kamer. Badkamer/toilet op de gang. Het is ook mogelijk om met een camper of tent op het terrein te staan (kosten blijven gelijk).

Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/vhosts/evangelie-moslims.nl/httpdocs/storage/smarty/templates_c/5ca7d893559f5e6b3202385ada1dfe4ba8329426.file.courses.detail.tpl.php on line 447

Schrijf u in

Velden met een * zijn verplicht.

Wanneer u zich met onderstaande knop aanmeldt, gaat u meteen naar de betaalpagina om voor deze activiteit af te rekenen. Neem wanneer u wilt annuleren telefonisch of per email contact met ons op. Lees hier de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.