Collecte of actie

Projecten voor kerken en scholen in 2019

Collecte of actie voor Evangelie & Moslims

Evangelie & Moslims wil samen met de kerken moslims in Nederland helpen Jezus te leren kennen en volgen. Dat doen we al 40 jaar, en met de zegen van God draagt dat vrucht.

Met de financiële steun van uw gemeente, school of vereniging kunnen we hiermee doorgaan en het werk uitbreiden. Met de groei van nieuwe generaties moslims en de blijvende instroom van immigranten is dat zeker nodig. Doet u mee?

Missionaire projecten

Kies een collecte- of actiedoel dat bij u past.

 

Diaconale projecten

Kies een collecte- of actiedoel dat bij u past.

 

Scholen en verenigingen: Sparen voor Evangelie & Moslims

Als school of vereniging kunt u de opbrengst van het zendingsgeld en/of een spaaractie speciaal bestemmen voor het werk van Evangelie & Moslims.

We helpen u graag om een leuk programma samen te stellen rondom een actie. Een spaaractie is goed te combineren met een project(week) over het geloof en de cultuur van moslims. We hebben materiaal beschikbaar over dit onderwerp voor kinderen en jongeren. Ook kunt u ons uitnodigen voor een presentatie.

Meer weten en gebruiken

Heeft u vragen, zoekt u extra (beeld)materiaal of wilt u overleg over een bepaald project, neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of e-mail, of kies uit de volgende mogelijkheden:

Contactformulier