Ontvang ons kwartaalblad OriŽntatie

Steun ons met een machtiging

Via ons blad Oriëntatie leest u getuigenissen en voorbeelden hoe andere christenen het evangelie delen met moslims. Met het blad wordt u op tijd geïnformeerd over ons aanbod van cursussen en publicaties. Vraag het aan en ontvang het 4x per jaar bij u thuis (u kunt ook kiezen voor 1x per jaar).

Uw gift via een machtiging geeft ons een stabiele steun in de rug om ons werk te kunnen doen. Want we zijn helemaal afhankelijk van de giften van betrokken christenen. Machtigingen kunt u op ieder moment en zonder opgaaf van redenen intrekken. Een telefoontje of e-mail naar E&M is hiervoor voldoende. Een andere mogelijkheid is een periodieke gift voor 5 jaar die u laat vastleggen. Dat biedt meer mogelijkheden voor belastingaftrek, zie hiervoor de download.

Bid u ook met ons voor het getuigenis onder moslims? Alleen God zelf kan mensen tot geloofsovergave en navolging brengen.

 

Aanmeldformulier met machtiging

  • Ja, ook ik wil helpen bij getuigenis en dienst onder moslims in Nederland! Machtigingen kunt u op ieder moment en zonder opgaaf van redenen intrekken. Een telefoontje of e-mail naar E&M is hiervoor voldoende. Indien gewenst sturen we u een schriftelijke bevestiging van uw machtiging voor uw administratie. Geef deze wens aan in het blokje Opmerking.

  • Ik machtig de stichting Evangelie & Moslims om op de aangegeven frequentie een incasso-opdracht te sturen naar mijn bank om dit bedrag van mijn rekening af te schrijven en ik machtig mijn bank om overeenkomstig deze opdracht een bedrag over te schrijven op de bankrekening van Evangelie & Moslims . Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem daarvoor binnen 8 weken contact op met uw bank of met ons.